Sluiten
Zoeken... Menu

Werken bij Ewals Cargo Care

Bij Ewals zijn we er trots op dat we een familiebedrijf zijn. Vanaf het eerste begin meer dan 100 jaar geleden, met paard en wagen, en flink wat ambitie, zijn we uitgegroeid tot een internationale organisatie die je overal in Europa tegenkomt. Met ruim 2.050 collega’s in 15 Europese landen, bieden wij jou de kans om samen te werken met allerlei soorten mensen uit diverse landen. Onze bedrijfscultuur is informeel en wij hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Dat is overigens ook pure noodzaak, want onze markt verandert continu en wij willen graag voorop blijven lopen. Dit betekent dat wij onze mensen inzage geven in de meest recente ontwikkelingen, inzichten en informatie, terwijl wij ons samen inspannen om de markt een stapje voor te blijven. Kom bij ons werken, en investeer in jezelf!

Onze collega's

Lees meer

“Ik heb het gevoel dat ik hier iets kan betekenen”

Annika (26 jaar) werkt als Financial Process Controller nu enkele jaren bij Ewals Cargo Care. Nadat ze haar afstudeerstage bij Ewals had afgerond, bleef ze meteen bij het bedrijf werken.

Lees meer

“Ook je ideeën kun je hier kwijt”

Als Client Desk Operator werkt Ruud (31) nu zo’n 4 jaar bij Ewals Cargo Care. Hij begon als assistent op de afdeling Customer Service, en beheert nu de orders van zo’n 50 klanten.

Lees meer

“Je bent hier absoluut geen nummer”

Na bijna 15 jaar als vrachtwagenchauffeur, ging Paul (38 jaar) bijna 5 jaar geleden als Planner aan de slag bij Ewals Cargo Care. Inmiddels is hij Floater voor de trailerplanning.

Alle

Word deel van de Ewals familie

Werken bij Ewals Cargo Care is meer dan werken voor een gerenommeerde internationale logistieke partij. Je wordt ook deel van onze grote Europese familie. Ondanks de vele verschillende culturen in ons bedrijf, delen we allemaal hetzelfde Ewals-DNA: wij zijn nuchter en ondernemend en onze bedrijfscultuur draait om samenwerken. Deel jij onze passie voor logistiek en wil je ook deel worden van onze familie?

Wij bieden je uiteenlopende carrièremogelijkheden als je op zoek bent naar je eerste of volgende stap als dispatcher, als transportplanner of een baan in finance, customer service, administratie of sales. Bezoek onze carrièresectie en laat jezelf inspireren door onze vacatures, of dien je open sollicitatie in.