Sluiten
Zoeken... Menu

Leren & Ontwikkelen

Jezelf verder kunnen ontwikkelen op je werkplek is niet bij elk bedrijf vanzelfsprekend, maar bij Ewals Cargo Care is dit het wel. Wij willen jou stimuleren om bij ons het beste uit je carrière te halen. Met ons Leer- & Ontwikkelingsprogramma willen wij jou motiveren om de volgende stap te zetten, en de vaardigheden te ontwikkelen die jij voor ogen hebt. Met ons uitgebreide e-learning platform kun je kiezen uit opleidingen die het beste bij jouw carrièredoelen passen, los van je huidige functie of carrièrefase. Op je eerste dag bij Ewals Cargo Care krijg je direct een introductietraining, die wordt opgevolgd met diverse mogelijkheden. Of jij nu je taalkennis wilt uitbreiden of je leiderschapsvaardigheden wilt ontwikkelen, er zijn talloze mogelijkheden zoals communicatiecursussen, management- en leiderschapscursussen, lean six sigma trainingen, instructievideo’s voor chauffeurs en taaltrainingen. Word deel van Ewals, en investeer in jezelf!

Young Potential Program

In de eerste jaren van je carrière valt er enorm veel te leren en ervaren. Om je in dit proces te ondersteunen, lanceerde Ewals Cargo Care al in 2006 het Young Potential Program (YPP). Hiermee brengen wij jonge en recent afgestudeerde medewerkers samen. Zij delen ideeën en opvattingen met gelijkgestemde collega’s en dagen elkaar uit om samen te groeien.

Zo’n 15 medewerkers participeren steeds in het YPP, met diverse achtergronden qua nationaliteit, opleiding en functie. De groep komt vijf keer per jaar bij elkaar, terwijl je tussen deze ontmoetingen door werkt, voorbereidt en gesprekken voert over projecten waarop het YPP zich richt. Nieuwe ideeën, concepten en initiatieven die door het YPP zijn bedacht, worden vaak ook in de daadwerkelijke bedrijfsomgeving geïmplementeerd. Dit helpt ons allemaal om verder te groeien naar nog betere resultaten.

Heb je vragen over het YPP? Neem dan gerust contact met ons op!

eaf-20170411-046_2018_filter.jpg

The Ewals Connection

The Ewals Connection is een leerplatform voor enthousiaste medewerkers van diverse Ewals Group entiteiten. Zij hebben diverse operationele achtergronden zoals customer service, (truck) planning en freight forwarding. Eén van de doelen is om kantoren en afdelingen met elkaar te verbinden en hen zo in de gelegenheid te stellen om van elkaar te leren.

Deelnemers werken samen aan uitdagende projecten die een directe link met hun dagelijkse werk hebben, en die zij zelf kunnen definiëren en vormgeven. Tweemaal per jaar ontmoet deze groep elkaar om twee dagen gezamenlijk aan projecten te werken, of om een extern bedrijf te bezoeken.

Er is een continue toestroom van leden, om zo een stabiel groepsformaat te vormen van ongeveer 10 loyale en enthousiaste medewerkers van alle leeftijden, en achtergronden, die allen leergierig zijn naar de organisatie en onze klanten.

Meer weten over The Ewals Connection? Neem contact met ons op!

eaf-20170411-097_filter.jpg

Basic Dispatchers Training

Ben jij gemotiveerd om in de logistiek te gaan werken, maar is je kennis van transport nog beperkt of niet aanwezig? Ewals Cargo Care biedt jou de kans op een vliegende start in jouw nieuwe carrière! Wij investeren in jonge talenten door ze een introductietraining voor dispatchers aan te bieden. Dit stelt je in staat om samen met anderen kennis en vaardigheden op te doen. Met een introductietraining over ons bedrijfs-DNA, operationele aspecten, bedrijfssystemen, commerciële aspecten en meer, is er geen twijfel mogelijk dat de modules van dit opleidingsprogramma jou helpen om in korte tijd zelfstandig aan het werk te kunnen!

Wil jij ontdekken of de basic dispatcherstraining iets voor jou is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

eaf-20170411-138_filter.jpg

Ons nieuws & verhalen

Lees meer

Nurturing employees that reach their full potential

The world around us is changing rapidly and constantly. In such a dynamic setting, it is vital to reconsider our HRM practices to continue nurturing employees that reach their full potential.

Lees meer

Ewals embraces game-based learning

To make the onboarding of new employees more interactive and fun we developed the virtual Ewals escape room.

Lees meer

Winner at the Integron employee & customer experience awards!

Ewals Cargo Care wins both the award for employee experience in the category ‘Transport and Logistics’ and the new award ‘getting the best out of your customer and employees’.

Alle