Sluiten
Menu

Vitaliteit & Welzijn

Aanmoediging van een actieve levensstijl

Werken bij Ewals Cargo Care betekent niet altijd alleen maar aan het werk zijn. Wij vinden dat het belangrijk is dat je je welkom en gewaardeerd voelt om wie je bent, en de kans krijgt om een gezond en gebalanceerd leven te leiden. Daarom voorzien wij onze mensen van ergonomische kantoorvoorzieningen zoals akoestische muren en verstelbare bureaus, maar sponsoren wij ook sportevenementen zoals de Venloop, waar veel van onze collega’s enthousiast aan meedoen. Ook organiseren wij andere sportevenementen, zoals een internationaal voetbaltoernooi waar collega’s vanuit heel Europa aan meedoen.

img_0280_filter.jpg

Gezondheid in lichaam en geest

Samenwerken biedt ons allemaal veel kansen. Om een gezonde werkomgeving en werksfeer te creëren, organiseren we regelmatig teambuilding activiteiten en gezellige bijeenkomsten zoals bedrijfsbarbecues en Kerstvieringen. Wij stimuleren een actieve en gebalanceerde levensstijl, en bieden ook periodieke gezondheidschecks aan in samenwerking met lokale ziekenhuizen. En, omdat een gezond lichaam ook een gezonde geest nodig heeft, geven we regelmatig interne cursussen die het mentale aspect ook stimuleren, bijvoorbeeld met mindfulness-trainingen.

eaf-20170919-019_filter.jpg

Ons nieuws & verhalen

Lees meer

Winner at the Integron employee & customer experience awards!

Ewals Cargo Care wins both the award for employee experience in the category ‘Transport and Logistics’ and the new award ‘getting the best out of your customer and employees’.

Lees meer

Ewals embraces game-based learning

To make the onboarding of new employees more interactive and fun we developed the virtual Ewals escape room.

Lees meer

Looking back on a wonderful and successful Venloop weekend

We are proud of all our sportsmen and women that participated in the Venloop last weekend, congratulations on your fantastic results!

Alle