Sluiten
Menu

Nieuws & Verhalen

Lees meer

Glenn Janssen heeft zijn CE rijbewijs behaald!

Na het halen van zijn C rijbewijs is Glenn vol goede moed doorgegaan voor zijn CE rijbewijs. Helaas viel dit niet mee maar na het behalen van het 2e herexamen op 18 juli is Glenn trotste bezitter van een groot vrachtwagenrijbewijs!

Lees meer

Winner at the Integron employee & customer experience awards!

Ewals Cargo Care wins both the award for employee experience in the category ‘Transport and Logistics’ and the new award ‘getting the best out of your customer and employees’.

Lees meer

Met CE rijbewijs op zak, gaat Lieuwe de weg op

Met het C rijbewijs op zak startte Lieuwe, die het omscholingstraject tot vrachtwagenchauffeur doorloopt, aan de rijlessen voor het CE rijbewijs.

Lees meer

Creating awareness for the truck driver's blind spot

Demonstrating the truck driver's blind spot in the city center of Maastricht to give children insight in the danger of the dead angle.

Lees meer

Truckrun Horst: a true road experience

Ewals Cargo Care participated in the Truckrun Horst, a special event where people with disabilities are invited to ride along in a parade of more than 300 trucks.

Lees meer

New Ewals Jumbo Road Train XLS: Unique in Europe

The new Jumbo Road Train XLS - our latest product innovation in terms of equipment - is currently unique in Europe.

Lees meer

Glenn haalt C rijbewijs en kan niet wachten om de weg op te gaan!

Zij-instromer Glenn heeft in januari de benodigde theoriecertificaten behaald waarna hij kon gaan starten met lessen voor zijn C rijbewijs; De eerste stap in zijn omscholingstraject naar een beroep als vrachtwagenschauffer.

Lees meer

Eerste mijlpaal voor Lieuwe op weg naar zijn toekomst als chauffeur

Lieuwe zit midden in het omscholingstraject naar vrachtwagenchauffeur en heeft net zijn C rijbewijs behaald. Een eerste mijlpaal voor hem, al kan hij niet wachten om verder te gaan voor zijn CE rijbewijs. Hij heeft alvast zijn Ewals chauffeurskleding opgehaald en mid april zal zijn examen voor het CE rijbewijs plaatsvinden.

Lees meer

“Je krijgt steeds meer snelheid in het werk”

Bas (23 jaar) begon een jaar geleden als stagiair bij Ewals Cargo Care. Een jaar later trad hij in dienst als Assistent Planner en begeleidt hij mede een stagiair.