Sluiten
Zoeken... Menu

Medewerkers nieuws & verhalen

Filter by category: Alle (74) Over ons (27) Medewerkers (14) Producten (21) Events (12)
Lees meer

Nurturing employees that reach their full potential

The world around us is changing rapidly and constantly. In such a dynamic setting, it is vital to reconsider our HRM practices to continue nurturing employees that reach their full potential.

Lees meer

"The work itself often requires more efforts these days."

During a chat with Rob Peeters about his job as a driver in corona times, the words “getting used to” were mentioned frequently.

Lees meer

Glenn Janssen heeft zijn CE rijbewijs behaald!

Na het halen van zijn C rijbewijs is Glenn vol goede moed doorgegaan voor zijn CE rijbewijs. Helaas viel dit niet mee maar na het behalen van het 2e herexamen op 18 juli is Glenn trotste bezitter van een groot vrachtwagenrijbewijs!

Lees meer

Met CE rijbewijs op zak, gaat Lieuwe de weg op

Met het C rijbewijs op zak startte Lieuwe, die het omscholingstraject tot vrachtwagenchauffeur doorloopt, aan de rijlessen voor het CE rijbewijs.

Lees meer

Glenn haalt C rijbewijs en kan niet wachten om de weg op te gaan!

Zij-instromer Glenn heeft in januari de benodigde theoriecertificaten behaald waarna hij kon gaan starten met lessen voor zijn C rijbewijs; De eerste stap in zijn omscholingstraject naar een beroep als vrachtwagenschauffer.

Lees meer

Eerste mijlpaal voor Lieuwe op weg naar zijn toekomst als chauffeur

Lieuwe zit midden in het omscholingstraject naar vrachtwagenchauffeur en heeft net zijn C rijbewijs behaald. Een eerste mijlpaal voor hem, al kan hij niet wachten om verder te gaan voor zijn CE rijbewijs. Hij heeft alvast zijn Ewals chauffeurskleding opgehaald en mid april zal zijn examen voor het CE rijbewijs plaatsvinden.

Lees meer

“Ook je ideeën kun je hier kwijt”

Als Client Desk Operator werkt Ruud (31) nu zo’n 4 jaar bij Ewals Cargo Care. Hij begon als assistent op de afdeling Customer Service, en beheert nu de orders van zo’n 50 klanten.

Lees meer

“Ik hou van de hectiek en druk die hierbij komen kijken”

Senior Trailer Planner Tim (34 jaar) bekleedde al diverse functies in de kleine 9 jaar dat hij bij Ewals Cargo Care in dienst is. Als ervaren kracht binnen de afdeling Planning, kent hij de organisatie door en door.

Lees meer

“Je krijgt steeds meer snelheid in het werk”

Bas (23 jaar) begon een jaar geleden als stagiair bij Ewals Cargo Care. Een jaar later trad hij in dienst als Assistent Planner en begeleidt hij mede een stagiair.

Alle