Sluiten
Zoeken... Menu

“Je krijgt steeds meer snelheid in het werk”

Bas (23 jaar) begon een jaar geleden als stagiair bij Ewals Cargo Care. Een jaar later trad hij in dienst als Planner en begeleidt hij zelf een stagiair.

“Voor mijn opleiding tot Manager Transport & Logistiek moest ik in mijn vierde jaar een eindstage doen. Ik koos voor Ewals Cargo Care omdat ik een aantal mensen kende die hier werken, en mijn broer liep hier eerder ook al stage. Ik wist dus al in welk type bedrijf ik terecht zou komen. Ik startte direct op de planning voor Zweden, en moest eerste vooral het systeem leren kennen en het tempo proberen bij te houden. Gelukkig kreeg ik goede begeleiding, ik werd echt geholpen om me aan te passen. Na mijn stage bleef ik in dit team werken. Met zes collega’s werken we voor heel Scandinavië, waar Zweden veruit de grootste markt in is.

Elke dag is hier anders en heeft weer nieuwe situaties, en dat maakt dit werk leuk. Qua werksfeer lijken we soms wel een voetbalteam. De druk is soms hoog, want je moet continu presteren. Maar gezamenlijk een goed resultaat neerzetten is altijd het doel. Gaat het eens niet goed? Dan ben je open naar elkaar, en ga je daarna samen ook weer verder. Vorig jaar deed ik ook mee aan het internationale Ewals voetbaltoernooi. Zo zie je ook collega’s uit het buitenland die je normaal alleen telefonisch spreekt.

Nu ik een tijdje bij Ewals werk, merk ik hoe snel ik mezelf heb ontwikkeld. Ik krijg steeds meer snelheid in het werk, en mag sinds kort een stagiair mede begeleiden. Dat is erg leuk, omdat ik zelf kort geleden aan de andere kant zat en dus precies weet waar zo iemand tegenaan loopt. Ik ben dus prima op mijn plek hier, en kijk uit naar wat de toekomst bij Ewals brengt.

Nu ik een tijdje bij Ewals werk, merk ik hoe snel ik mezelf heb ontwikkeld. Ik krijg steeds meer snelheid in het werk.
1 maart 2018