Sluiten

Glenn haalt C rijbewijs en kan niet wachten om de weg op te gaan!

Zij-instromer Glenn heeft in januari de benodigde theoriecertificaten behaald waarna hij kon gaan starten met lessen voor zijn C rijbewijs; De eerste stap in zijn omscholingstraject naar een beroep als vrachtwagenschauffer. Glenn geeft aan tijdens deze periode goed begeleid te zijn: “De begeleiding was super, zowel vanuit de rijschool als vanuit Ewals”. Daar waar de theorie niet altijd even makkelijk was gaat de praktijk hem goed af. Glenn is een man van de praktijk en hij kan dan ook niet wachten totdat hij zelfstandig de vrachtauto op mag.

Op 21 maart had Glenn zijn C examen waar hij vol vertrouwen voor ging. De moeite werd beloond want hij slaagde! Hiermee heeft hij zijn C rijbewijs in één keer behaald en kan hij starten met de voorbereidingen voor zijn CE. Eerst volgen de lessen waarna hij over een aantal weken op examen mag. Ook deze stap naar het groot rijbewijs ziet Glenn vol vertrouwen tegemoet.

Wij wensen Glenn veel succes met zijn rijlessen de komende periode! Ook zal hij nog een aantal keer meerijden als bijrijder met een Ewals chauffeur: “Op deze manier kan ik alvast gaan ervaren hoe een dag in het leven van een Ewals chauffeur eruit ziet en wat deze op een dag zoal tegenkomt”.

De begeleiding was super, zowel vanuit de rijschool als vanuit Ewals
21 maart 2018