Sluiten

Eerste mijlpaal voor Lieuwe op weg naar zijn toekomst als chauffeur

Lieuwe zit midden in het omscholingstraject naar vrachtwagenchauffeur en heeft net zijn C rijbewijs behaald. Een eerste mijlpaal voor hem, al kan hij niet wachten om verder te gaan voor zijn CE rijbewijs. Hij heeft alvast zijn Ewals chauffeurskleding opgehaald en mid april zal zijn examen voor het CE rijbewijs plaatsvinden.

“Nu mijn C rijbewijs binnen is wil ik hiermee graag ervaring op gaan doen in de logistiek en alvast wat kilometers op de teller krijgen. Maar op de dagen dat ik rijlessen heb, wil ik me volledig op de lessen kunnen focussen. Het CE rijbewijs is hartstikke belangrijk voor me en dit wil ik gewoon halen.”

Lieuwe is erg tevreden over hoe het traject en de lessen zijn verlopen. “Er worden van alle kanten hulpmiddelen aangeboden en ik kan mijn contactpersoon bij Ewals altijd bellen voor vragen. Ook bij de opleiding was iedereen bereid te helpen waar nodig. Ik was wel super zenuwachtig voor mijn examen, de eerste 10 minuten moest ik er echt even inkomen maar daarna kon ik het loslaten en gelukkig zelfverzekerder rijden ”.

Wij wensen Lieuwe veel succes met zijn rijlessen de komende tijd en hopelijk kan hij snel ervaring op gaan doen als chauffeur. Lieuwe zelf kijkt er in ieder geval heel erg naar uit om straks de weg op te gaan; “zo’n vrachtwagen is gewoon indrukwekkend groot, het geeft echt een kick om deze te mogen besturen”.

Zo’n vrachtwagen is gewoon indrukwekkend groot, het geeft echt een kick om deze te mogen besturen.
6 maart 2018