Sluiten
Zoeken... Menu

“Ook je ideeën kun je hier kwijt”

Als Client Desk Operator werkt Ruud (31) nu zo’n 4 jaar bij Ewals Cargo Care. Hij begon als assistent op de afdeling Customer Service, en beheert nu de orders van zo’n 50 klanten.

“Bij een order zijn we verantwoordelijk van a tot z. We sturen de order aan, en hebben dus ook veel contact met onze uiteenlopende klanten die veel verschillende wensen en eisen hebben. Dit maakt het werk erg afwisselend, en met sommige klanten bouw je goede persoonlijke relaties op. Op onze afdeling werken 16 mensen, waarvan 6 in mijn eigen blok, en de sfeer tussen ons is echt uitstekend. Als sfeergevoelig persoon is dat voor mij ook belangrijk. Ik houd van gezelligheid en vindt dat zo’n sfeer goed is voor de prestaties. Binnen het hele bedrijf gaat iedereen goed met elkaar om, en de directie luncht gewoon met ons mee in de kantine. Dat was bij mijn vorige bedrijf ondenkbaar.

Sinds kort ben ik key user van ons planningsysteem. Dit betekent dat ik werk aan systeemoptimalisatie, fouten in het systeem oplos en vraagbaak ben voor mijn collega’s. Ik ben op een leeftijd dat ontwikkeling belangrijk is, en Ewals biedt mij daar veel kansen in. Zo volgde ik vorig jaar een training klantgericht communiceren, werd ik een Lean Six Sigma Yellow Belt en deed ik een cursus time management.

Het prettige is dat al die trainingen intern werden gegeven. Kort geleden werd ik vader, dan is het erg handig dat je je tijd slim kunt indelen. De verhouding zakelijk/privé is ook prima bij Ewals, daar wordt goed op gelet. Heb je zelf ideeën of initiatieven? Dan wordt daar ook echt naar geluisterd. Dit is sowieso een bedrijf dat erg met zijn tijd meegaat. Dat merk je op kantoor, maar ook aan onze systemen en manier van werken. Voor jonge mensen met ambitie is dit dus een uitstekend bedrijf om in door te groeien.”

Heb je zelf ideeën of initiatieven? Dan wordt daar ook echt naar geluisterd. Dit is sowieso een bedrijf dat erg met zijn tijd meegaat.
1 maart 2018