Sluiten
Zoeken... Menu

Partners

Bij Ewals Cargo Care hechten we veel waarde aan de relaties met onze partners. Deze samenwerkingen zijn immers een belangrijk onderdeel van zowel ons succes als dat van onze klanten. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe partners die ons helpen onze vloot van 3.300 trailers onderweg te houden.

Ons doel is altijd om samenwerkingen voor de lange termijn aan te gaan, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en wederzijdse voordelen. En, omdat wij continu bezig zijn met het toepassen van de meest recente ontwikkelingen in onze markt, zijn onze vloot en trailers altijd voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen en ontwerpen.

Optimaal transport door samenwerking

Sluit je aan bij ons Europese partnernetwerk en wordt deel van de Ewals familie.

Lees meer Meld je aan

eaf-20170707-064_filter.jpg

Sluit je aan bij onze community,
en ontwikkel je als chauffeur

Met ons 6-stappen-plan helpen wij je om je chauffeurskunsten nog verder te verbeteren, en word je een gekwalificeerde Ewals Cargo Care chauffeur.

Opleidingsprogramma voor chauffeurs

249_filter.jpg

Eenvoudig toegankelijke instructievideo's

Korte video's die je overal kunt bekijken, of je nu in opleiding bent of bij een klant.

Instructievideo’s voor Chauffeurs

 

Transport door partners

Om onze vloot van ruim 3.300 opleggers continu onderweg te houden en ons netwerk zo optimaal mogelijk te gebruiken, zijn wij in heel Europa steeds op zoek naar een flexibele en kwalitatieve vloot van trucks. Ben jij een gemotiveerde subcontractor of mogelijke partner en heb je interesse in het rijden voor een toonaangevende Europese partij? Twijfel dan niet en neem contact op! Al onze samenwerkingen met partners zijn gericht op de lange termijn. Daarom bieden wij onze partners veel interessante voordelen.

Bedrijfsinformatie
Truck type