Sluiten
Zoeken... Menu

Wij zoeken transportplanners!

Bij Ewals zijn we er trots op dat we een familiebedrijf zijn. Vanaf het eerste begin meer dan 100 jaar geleden, met paard en wagen, zijn we uitgegroeid tot een internationale organisatie die je overal in Europa tegenkomt. Onze trailers (met de bekende blauwe E) rijden niet alleen over de weg, maar ook via spoor en ferry, waarbij we de logistieke keten optimaal gebruiken en inrichten. 

Met ruim 2200 collega’s verspreid over 17 landen in Europa heb je de kans om samen te werken met verschillende mensen en culturen, waarbij korte lijnen zorgen voor een prettige en duidelijk werksfeer. Daarbij vinden we je ontwikkeling erg belangrijk, onze markt verandert voortdurend en we willen hierin graag voorop lopen, en onze medewerkers bewapenen met de laatste kennis.

Ben jij op zoek naar een actieve en afwisselende baan in de logistiek? Werk je graag in een innovatieve internationale omgeving waar de sfeer collegiaal en informeel is? Dan hebben wij de baan voor jou!

Actuele vacatures

eaf-20150820-061_klein.jpg

In-house training

Ben je enthousiast om in de logistieke sector aan de slag te gaan maar heb je geen of weinig transportkennis? Ewals Cargo Care biedt je de mogelijkheid om een vliegende start te maken in je nieuwe carrière! Wij investeren in jong talent door het geven van een in-house “Basic Dispatchers Training” waar je logistieke kennis opdoet en je skills verbeter samen met andere starters! Wil je ontdekken of onze Basic Dispatchers Training iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op!